• +30 210 4967757
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ


    

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Action Αrt) και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων λειτουργούν κοινωνικά εκπαιδευτικά σεμινάρια ισπανικών, τα οποία απευθύνονται σε ενήλικες που είναι μέλη ή φίλοι του Ομίλου.

Θα δημιουργηθούν πρωινά και απογευματινά τμήματα αρχαρίων αλλά και τμήματα προχωρημένων για τους φίλους που έχουν αφήσει τα ισπανικά και θέλουν να τα αρχίσουν ξανά:

Δίνεται έμφαση στον προφορικό λόγο του μαθητή από τα πρώτα μαθήματα.

 Χρησιμοποιείται οπτικοακουστικό υλικό (μουσική – βραδιές σινεμά),

κατανόηση κειμένων, διάλογοι της καθημερινότητας.

 

Στο τέλος της διδακτικής χρονιάς υπάρχει η δυνατότητα εξετάσεων στον επίσημο φορέα της ισπανικής γλώσσας (Instituto Cervantes) ή στο Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ).

Επίσης, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Η διδάσκουσα, Αγγελική Πανταλού, είναι κάτοχος όλων των διπλωμάτων της ισπανικής γλώσσας, είναι αριστούχος της σχολής «Ισπανική γλώσσα και πολιτισμός» με βαθμό πτυχίου 9/10 κι έχει εξειδικευτεί στην εκπαίδευση ενηλίκων στην Γρανάδα της Ισπανίας. Έχει πολυετή πείρα στη διδασκαλία και συνεργάζεται με τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων

τα τελευταία 10 χρόνια.
Κατά την διάρκεια της χρονιάς κι αν υπάρχει συμμετοχή, ο  Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με την καθηγήτρια διοργανώνει ταξίδι στην Ισπανία

με σκοπό την γνωριμία της ισπανόφωνης κουλτούρας.

 

Ανάλογα με τις ανάγκες και το επίπεδο των μαθητών, θα σχηματιστούν τμήματα κατά το δυνατόν ομοιογενή με μια συμβολική συμμετοχή. Τα νέα τμήματα θα ξεκινήσουν αρχές Οκτώβρη.

 

Λόγω της ανάγκης πρόληψης ενάντια στον κορονοϊό, ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων έχει αποκτήσει την εμπειρία να πραγματοποιούνται εξ’ αποστάσεως  τα σεμινάρια μέσω ειδικής πλατφόρμας,  χωρίς να επηρεαστεί η διδασκαλία και η κάλυψη της προβλεπόμενης ύλης.

 

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για τη συμμετοχή στα εκπαιδευτικά σεμινάρια κάνοντας την αίτηση σας.

Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας:

https://docs.google.com/forms/d/1wD7D-vtJyR7dPr27isflNixBGhFiBYXVDS-sLQkpaIo/edit,

ή να μας στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Εναλλακτικά μπορείτε να μας βρείτε στα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων

(Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Νίκαια) και στα τηλέφωνα: 210 4967757 / 210 4179797,

 που λειτουργούν 09:00-19:00 καθημερινά.