• +30 210 4967757
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ


ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022

ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTION ART

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

 

Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες,

Η Αγγλική Γλώσσα είναι η γλώσσα που κυριαρχεί στην παγκοσμιοποιημένη μας κοινωνία και ταυτόχρονα μια από τις πιο λειτουργικές της οικονομικής, επιχειρηματικής ζωής και νομοθεσίας του περιβάλλοντος που ζούμε, της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συνεπώς εξακολουθεί να αποτελεί σημαντικότατο εφόδιο της ζωής μας στον 21ο αιώνα.

Όλοι εσείς που θέλετε να ενισχύσετε την γνώση σας, αλλά και επίσης, όσοι θέλετε να ξεκινήσετε τα πρώτα σας βήματα στον κόσμο της Αγγλικής Γλώσσας ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ την μεγάλη οικογένεια του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και της International ACTION ART!

Εργαζόμενοι, άνεργοι, φοιτητές, ένστολοι, γονείς που θέλετε να συμβαδίσετε με τις απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας, αλλά και εσείς που επιθυμείτε μία δεύτερη ευκαιρία με την Αγγλική Γλώσσα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

 Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και η International ACTION ART είναι εδώ για να ανοίξετε τα φτερά σας στον ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΚΟΣΜΟ!

 

Η φιλοσοφία μας για την Αγγλική Γλώσσα είναι η εξής:

  • Student-Centered Εκπαίδευση
  • Αντιμετώπιση του ψυχισμού των μαθητών έναν-έναν ξεχωριστά
  • Συχνή Επανάληψη των 4 Δεξιοτήτων (Skills): Speaking-Listening-Reading-Writing
  • Οι Μαγικές Λέξεις: Εμπνέομαι, Ενθαρρύνομαι, Στηρίζομαι, Συμμετέχω → η Ξένη Γλώσσα γίνεται Κτήμα μας

 

Στο πλαίσιο, λοιπόν, των εκπαιδευτικών δράσεων της International Action Αrt και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων λειτουργούν κοινωνικά εκπαιδευτικά σεμινάρια αγγλικών, διαδικτυακά, για όλα τα επίπεδα.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για τη συμμετοχή στα εκπαιδευτικά σεμινάρια κάνοντας την αίτηση σας.

Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας:

https://docs.google.com/forms/d/1wD7D-vtJyR7dPr27isflNixBGhFiBYXVDS-sLQkpaIo/edit,

 ή να μας στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Εναλλακτικά μπορείτε να μας βρείτε στα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Νίκαια) και στα τηλέφωνα: 210 4967757 / 210 4179797, που λειτουργούν 09:00-19:00 καθημερινά.