• +30 210 4967757
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ


ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022

ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTION ART

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

 

 Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (InternationalAction Αrt) και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων λειτουργούν κοινωνικά εκπαιδευτικά σεμινάρια ρωσικών. Απευθύνονται σε ενήλικες που είναι μέλη ή φίλοι του Ομίλου μας καικαλύπτουν όλα τα επίπεδα, από αρχάριουςμέχρι και προχωρημένους.

 Λόγω των δεδομένων έκτακτων συνθηκών ο Όμιλος έχει  αποκτήσει την εμπειρίανα πραγματοποιούνται και σεμινάρια εξ αποστάσεως μέσω ειδικής πλατφόρμας

χωρίς να επηρεαστεί η διδασκαλία και η κάλυψη της προβλεπόμενης διδακτικής ύλης.

 

Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν αρχές Οκτώβρη.

 

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για τη συμμετοχή στα εκπαιδευτικά σεμινάρια κάνοντας την αίτηση σας.

Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας:

https://docs.google.com/forms/d/1wD7D-vtJyR7dPr27isflNixBGhFiBYXVDS-sLQkpaIo/edit,

 ή να μας στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Εναλλακτικά μπορείτε να μας βρείτε στα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Νίκαια) και στα τηλέφωνα: 210 4967757 / 210 4179797, που λειτουργούν 09:00-19:00 καθημερινά.