• +30 210 4967757
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΟΙΝ. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


                        

Ολοκλήρωση διανομής τροφίμων μηνός Ιανουαρίου  2024  Κοινωνικού Παντοπωλείου που έχει δημιουργήσει ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στο Δήμο Πειραιά.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο που έχει δημιουργήσει ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στο Δήμο Πειραιά ολοκλήρωσε την μηνιαία τακτική διανομή τροφίμων για τον μήνα Ιανουάριο στις 10/01/2024

σε ωράριο από τις 11:00 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ.. Η μηνιαία διανομή τροφίμων πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό προαύλιο χώρο της Δομής μας η οποία εδρεύει στην οδό Μυκάλης 51 στα Καμίνια

Οι 100 ωφελούμενες δικαιούχες οικογένειες, ενημερώθηκαν τηλεφωνικά από τα στελέχη του Παντοπωλείου μας και ορίστηκε καθορισμένο ραντεβού ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διανομής, τηρήθηκαν όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας ενάντια στον Covid-19 σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην κείμενη νομοθεσία.

Για έναν ακόμα μήνα προσπαθήσαμε να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες των εκατό (100) ωφελούμενων νοικοκυριών μας προσφέροντας τους τρόφιμα μακράς διάρκειας ,πρώτης ανάγκης, προϊόντα προσωπικής υγιεινής και είδη καθαριότητας. Στόχος μας είναι κάθε μήνα να έχουμε τη δυνατότητα για ακόμα περισσότερα προϊόντα αναβαθμίζοντας τόσο ποσοτικά αλλά και ποιοτικά τις υπηρεσίες μας

Τα προϊόντα που διατέθηκαν προήλθαν από το σημαντικό χορηγικό μας δίκτυο  που απαρτίζεται από τοπικά καταστήματα ώς και πολυεθνικές εταιρείες, από ιδιώτες και από άλλα ιδρύματα και φορείς φιλανθρωπικού  χαρακτήρα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της μηνιαίας μας τακτικής διανομής τροφίμων.

Η δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου που έχει δημιουργήσει ο Όμιλος μας στο Δήμο Πειραιά, είναι ενταγμένη στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ΑΤΤΙΚΗ 2021-2027 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό κοινωνικό ταμείο.

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης