• +30 210 4967757
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ


   

ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους – κατοίκους του Δήμου Πειραιά να υποβάλλουν αιτήσεις για το Κοινωνικό Φαρμακείο με τα  απαιτούμενα δικαιολογητικά:

1) Αίτηση του ενδιαφερομένου.

2) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

3)Βεβαίωση ΑΜΚΑ.

4) Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και άδειας παραμονής σε ισχύ.

5) Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από τον Δήμο ή αντίγραφο λογαριασμού δημόσιας επιχείρησης κοινής ωφελείας ή αντίγραφο μισθωτηρίου συμβολαίου, από το οποίο πιστοποιείται η διεύθυνση κατοικίας.

6) Αντίγραφο του Εκκαθαριστικού σημειώματος όλων των ενήλικων φυσικών προσώπων που διαμένουν στην κατοικία, οικονομικού έτους 2022.

7) Βεβαίωση του χρόνου ανεργίας εφόσον είναι άνεργος ή βεβαίωση σύνταξης εφόσον είναι συνταξιούχος. Τα παραπάνω πρέπει να προσκομισθούν για όλα τα ενήλικα μέλη που διαμένουν στην κατοικία.

8) Βεβαίωση σε ισχύ από το Κέντρο Πιστοποίησης αναπηρίας σε περίπτωση που υπάρχει αναπηρία.

9) Ιατρική συνταγογράφηση φαρμάκων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα προσέρχονται για την υποβολή των αιτήσεων μόνο κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης (ραντεβού) στα τηλέφωνο  επικοινωνίας της δομής 2168003076 -77, κατά τις εργάσιμες ημέρες, από ώρα 09:00 έως 14:00 στην διεύθυνση Μυκάλης 51 στα  Καμίνια από τη Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 έως την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023.

 

Στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, απευθύνεται ισχυρή σύσταση για την χρήση μάσκας κατά την  προσέλευση των ενδιαφερομένων.


 H δομή είναι ενταγμένη στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό κοινωνικό ταμείο ΕΚΤ+ πράξεων της προγραμματικής περιόδου ΕΣΠΑ 2014-2020 και παρατείνεται έως την ένταξη των συνεχιζόμενων δομών ή την τυχόν μετεξέλιξη αυτών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ της προγραμματικής περιόδου 2021 - 2027.