• +30 210 4967757
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ


O Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων με γνώμονα την εξυπηρέτηση των ευάλωτων ομάδων και αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας, αποφασίζει τη παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Νίκαιας μέχρι τις 24/12/2021.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι:

1) Αίτηση του ενδιαφερομένου.

2) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

3) Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και άδειας παραμονής σε ισχύ.

4) Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από τον Δήμο ή αντίγραφο λογαριασμού δημόσιας επιχείρησης κοινής ωφελείας ή αντίγραφο μισθωτηρίου συμβολαίου, από το οποίο πιστοποιείται η διεύθυνση κατοικίας.

5) Αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος (έντυπο Ε1) και αντίγραφο του Εκκαθαριστικού σημειώματος όλων των ενήλικων φυσικών προσώπων που διαμένουν στην κατοικία, οικονομικού έτους 2020.

6) Αντίγραφο δήλωσης στοιχείων ακινήτων (έντυπο Ε9) όλων των ενήλικων προσώπων που διαμένουν στην κατοικία.

7) Βεβαίωση του χρόνου ανεργίας εφόσον είναι άνεργος ή βεβαίωση εργασίας εφόσον εργάζεται ή βεβαίωση σύνταξης εφόσον είναι συνταξιούχος. Τα παραπάνω πρέπει να προσκομισθούν για όλα τα ενήλικα μέλη που διαμένουν στην κατοικία.

8) Βεβαίωση από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Νίκαιας ή την Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νίκαιας πως ο υποψήφιος ωφελούμενος εξυπηρετείται από ΤΕΒΑ ή όχι. Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τον Οδηγό Εφαρμογής και Λειτουργίας Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών, οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, ΔΕΝ δικαιούνται τα αγαθά που διαθέτει η Δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα προσέρχονται για την υποβολή των αιτήσεων μόνο κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης (ραντεβού) στα τηλέφωνο  επικοινωνίας της δομής 2168001357 και 6985597917, κατά τις εργάσιμες ημέρες, από ώρα 08:30 έως 14:00 στην διεύθυνση Κοτυώρων 35 στη Νίκαια.

Στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, απευθύνεται ισχυρή σύσταση για την χρήση μάσκας και γαντιών κατά την  προσέλευση των ενδιαφερομένων.

Η δομή είναι ενταγμένη στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό κοινωνικό ταμείο.