• +30 210 4967757
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ STAR FORUM 2024


STAR FORUM 2024 - Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας
Ο θεσμός που ήρθε για να μείνει!
Η παρακαταθήκη των 30 πρώτων ετών λειτουργίας του STAR Κεντρικής Ελλάδας αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για το μέλλον του. Η στάση ζωής των ανθρώπων του STAR, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας, την οποία και υπηρετούν, οδήγησε στη γέννηση ενός νέου θεσμού, με αφορμή τον εορτασμό των 30 ετών.
Φέτος, το  Star Kentrikis Elladas  διοργανώνει το 2o STAR Forum, με κεντρικά θέματα συζήτησης το Δημογραφικό και το Brain Drain, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το πενθήμερο 26 – 30 Μαρτίου, στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.
Η δεύτερη ενότητα της Πέμπτης 28/03 αποτελείται από ομιλίες και από πάνελ συζητήσεων με θέματα όπως: οι πολιτικές των κομμάτων για το Δημογραφικό και το Brain Drain, η θέση της Ευρώπης, πετυχημένα παραδείγματα εντός κι εκτός συνόρων και συνταγές επιτυχίας στην Περιφέρεια. Συμμετέχει ως ομιλητής ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Club of the Department of Piraeus and Islands κος Ιωάννης Μαρωνίτης.