• +30 210 4967757
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΜΟΥΣΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ


             

                                        

                                                                                      

«Τώρα γιορτάζει η μουσική»

Μουσικό οδοιπορικό στην Ποίηση του Παναγιώτη Καρούσου

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής 2021

 

 

Συμμετέχουν: Θεόδωρος Μπιράκος, Ρέα Βουδούρη, Θεόδωρος Παλτόγλου

Χορωδία «Καλλιτεχνήματα» & σολίστ υπό τη διδασκαλία και διεύθυνση της μαέστρου Μαρίας Μιχαλοπούλου. Μαριάννα Σπυράκου, πιάνο

 

Πρόγραμμα: Η Μαγεμένη βρύση (Κώστας Κρυστάλλης), Ανάμνησης (Διονύσιος Σολωμός), Προσέγγιση (Γιάννης Ρίτσος), Οδοιπόρος (Παῦλος Νιρβάνας), Σιωπή (Κωστής Παλαμάς), Εσύ η γλυκιά (Γεώργιος Δροσίνης), No te amo (Πάμπλο Νερούδα), Το πόσο σε λατρεύω (Γιάννης Βηλαράς), Το παιδί στο ποτάμι (Γεώργιος Βιζυηνός), Tu sei come una terra (Τσεζάρε Παβέζε), Παρθενών (Κωστής Παλαμάς), Καρυάτιδες (Ιωάννης Πολέμης), Love is life - Πόλεμος και ειρήνη (Λέων Τολστόι)

 

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 στις 9 μ.μ. στο Café στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου Αθηνών.

 

 

Θα ληφθούν υπόψη όλα τα υγειονομικά πρωτοκόλλα για τη δημόσια υγεία, που θα ισχύουν κατά το χρονικό διάστημα διεξαγωγής της εκδήλωσης.

(Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου)

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας «Μουσείων Εστίαση Α.Ε.», του αναψυκτηρίου  στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου.

Χαιρετισμός: Ιωάννης Μαρωνίτης, Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και Πρόεδρος της INTERNATIONAL ACTION ART.
Δρ. Γεώργιος Κακαβάς, Διευθυντής του Νομισματικού Μουσείου, αρχαιολόγος-ιστορικός της Τέχνης

 

Θα ληφθούν υπόψη όλα τα υγειονομικά πρωτοκόλλα για τη δημόσια υγεία,που θα ισχύουν κατά το χρονικό διάστημα διεξαγωγής της εκδήλωσης. (Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου. Τηλέφωνο για κρατήσεις: 210 3610067) Νομισματικό Μουσείο | Πανεπιστημίου 12, Αθήνα | 210 3610067