Скачать шаблон Joomla с JooMix.org
25

Δια Βίου Μάθηση

swe
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΝΟΡΒΗΓΙΚΗΣ & ΣΟΥΗΔΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Actionart) - Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων λειτουργούν κοινωνικά εκπαιδευτικά σεμινάρια Νορβηγικών και Σουηδικών τα οποία απευθύνεται σε ενήλικες που είναι μέλη και φίλοι του Ομίλου μας ή επιθυμούν να γίνουν.

Τα σεμινέρια Νορβηγικών και Σουηδικών απευθύνονται είτε σε άτομα που πρόκειται να
μετακομίσουν στη Σκανδιναβία για δουλειά ή σπουδές, είτε που απλά θέλουν να ξεκινήσουν μια καινούργια γλώσσα σαν χόμπι. Θα είναι ταχύρρυθμα και θα προσαρμόζονται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του τμήματος.
Η εκμάθηση της γλώσσας θα βασιστεί σε 4 άξονες: τη γραμματική, το λεξιλόγιο, την κατανόηση κειμένου και την προφορά. Ξεκινώντας από τα “δύσκολα” φωνήεντα, θα αρχίσουμε να “συνθέτουμε” τη γλώσσα με βάση τη γραμματική και με έμφαση στο λεξιλόγιο, μέσα από μοντέρνα βιβλία που απευθύνονται σε ενήλικες. Συγχρόνως θα δοθεί έμφαση στην ομιλία με σωστή προφορά.
Παράλληλα με την εκμάθηση της γλώσσας θα γίνει και η εισαγωγή στην κουλτούρα και στην νοοτροπία του λαού, κυρίως μέσω της χρήσης κειμένων από εφημερίδες και περιοδικά. Ο σπουδαστής με τον τρόπο αυτό αποκτά εικόνα για την καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής του λαού.
Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, θα υπάρχει και η δυνατότητα παροχής εξατομικευμένης
βοήθειας πάνω σε θέματα αγοράς εργασίας καθώς και στο εκπαιδευτικό σύστημα για τα άτομα που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν.
Για όσους το επιθυμούν υπάρχει και η δυνατότητα προετοιμασίας για τις εξετάσεις που
προσφέρουν η Σουηδική και η Νορβηγική πρεσβεία σε συνεργασία με μεγάλα πανεπιστήμια των χωρών αυτών. Επιτυχία στις εξετάσεις αυτές δίνει την δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης σε όλα τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Σκανδιναβίας.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται σε έναν εκπαιδευτικό χώρο, άρτια διαμορφωμένο που βρίσκεται πλησίον του κρατικού νοσοκομείου της Νίκαιας.
Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για την εκμάθηση της γλώσσας κάνοντας την αίτηση σας. Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας:


Να μας στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε περνώντας από τα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Περιβολάκι – Νίκαια), στα τηλέφωνα: 210 4967757, 210 4179797 Fax: 210 4944564.

english
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
Στα πλαίσια των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Actionart) - Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων λειτουργούν:


Νέα Τμήματα εκμάθησης Αγγλικής Γλώσσας με την κ. Πάνου Στέλλα και κ. Νικολάϊδη Λευτέρη στην “International Action Art” (Αγησιλάου 6, πλησίον του Κρατικού Νοσοκομείου ) υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Περιβολάκι – Νίκαια), στα τηλέφωνα: 210 4967757, 210 4179797 Fax: 210 4944564 ή στείλτε μας e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ger
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Actionart) - Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων ξεκινάνε κοινωνικά εκπαιδευτικά σεμινάρια Γερμανικών. Απευθύνονται σε ενήλικες που είναι μέλη ή φίλοι του Ομίλου μας.

Καλύπτουν όλα τα επίπεδα αρχαρίους, αλλά και προχωρημένους για τα διπλώματα του Zertifikat B1,B2,καθώς και Μittelstufe.
Τα σεμινάρια στηρίζονται στην σπονδυλική στήλη της γερμανικής γραμματικής με παραδείγματα για τους αρχαρίους και προχωρημένους,που θα είναι η προϋπόθεση να βαδίσουν με βήματα σίγουρα και σταθερά στην προφορική επικοινωνία και σωστό χειρισμό της γερμανικής γλώσσας.
Χρήση οπτικοακουστικών μέσων και προβολή γερμανικής σειράς εκμάθησης.
Για τους φίλους της λογοτεχνίας υπάρχει δυνατότητα επεξεργασίας λογοτεχνικών κειμένων ή ποίησης καθώς η καθηγήτρια κα. Ανδρονίκη Ατζέμογλου έχει στο ενεργητικό της δυο ποιητικές συλλογές και δείγματα γραφής καθώς και άρθρων.
Η κα. Ατζέμογλου είναι Πτυχιούχος Ελληνικής Φιλολογίας στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πτυχιούχος του Grosses Sprachdiplom Goethe, έχει Πτυχίο Μεταφραστικού του Goethe. Γεννημένη στο Μόναχο με διαμονή 18 χρόνων. Μέλος του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων και ΠΕΛΤ Πανελλήνιας Εταιρεία Λόγου και Τέχνης..Διαθέτει πολυετή πείρα στον χώρο της διδασκαλίας σε ενήλικες.
Τα καινούρια τμήματα ξεκινάνε αρχες Οκτωβρίου. Θα πραγματοποιούνται σε έναν εκπαιδευτικό χώρο, άρτια διαμορφωμένο που βρίσκεται πλησίον του κρατικού νοσοκομείου της Νίκαιας.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για την εκμάθηση της γλώσσας κάνοντας την αίτηση σας. Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας:


Να μας στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε περνώντας από τα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Νίκαια), στα τηλέφωνα: 210 4967757, 210 4179797 Fax: 210 4944564.

spain
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Actionart) και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα:

Τα νέα κοινωνικά σεμινάρια ισπανικών,απευθύνονται σε μέλη και φίλους του Ομίλου μας και καλύπτουν όλα τα επίπεδα (αρχάριοι & προχωρημένοι).

Η ισπανική γλώσσα είναι μια από τις παλαιότερες λατινογενείς γλώσσες της Ευρώπης και κατακτά καθημερινά το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων ανθρώπων τα τελευταία χρόνια. Το γεγονός αυτό οφείλεται σε τρεις κυρίως λόγους.
Ο πρώτος είναι ότι η ισπανική γλώσσα είναι η επίσημη γλώσσα όλων των χωρών της Λατινικής Αμερικής, με εξαίρεση την Βραζιλία, και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία είναι η δεύτερη ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο.
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η Ισπανία είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης πράγμα που κάνει πολλούς Ευρωπαίους(και πολλούς Έλληνες) να ενδιαφέρονται για την εκμάθηση της γλώσσας.
Ο τρίτος λόγος είναι ότι η γλώσσα καταγράφει το πολιτιστικό παρελθόν και παρόν των Ισπανών καθώς αποτέλεσε το μέσο που γράφτηκαν αθάνατα ποιητικά και λογοτεχνικά αριστουργήματα.
Η καθηγήτρια και ενεργό μέλος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων Οικονόμου Ράνια, πτυχιούχος Ισπανικής Φιλολογίας του Ε.Α.Π Πάτρας είναι Πιστοποιημένη στην Εκπαίδευση Ενηλίκων. Είναι απόφοιτος του Ινστιτούτου Cervantes (τμήμα μετάφρασης) και έχει 15 έτη προϋπηρεσία στην διδασκαλία της ισπανικής γλώσσας σε ενήλικες. Επίσης είναι πιστοποιημένη εξετάστρια στα διπλώματα DELE του Ινστιτούτου Cervantes.

Σκοπός των σεμιναρίων είναι μια ολοκληρωμένη γνωριμία των μαθητών με την γλώσσα, τα γραμματικά φαινόμενα και την τελειοποίησή της με σκοπό την επιτυχή συμμετοχή τους στις εξετάσεις DELE καθώς και στο Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας.

Οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια μας έκτος των άλλων έρχονται σε επαφή με την λατινοαμερικάνικη κουλτούρα και πολιτισμό. Η καθηγήτρια μαζί με τους μαθητές οργανώνουν και συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις λάτιν μουσικής, γευσιγνωσία ισπανικής-μεξικανικής κουζίνας και επίσκεψη σε εκθέσεις ανάλογου ενδιαφέροντος(πχ.έκθεση έργων El Greco στο Μουσείο Μπενάκη).''


Όλα τα σεμινάρια λειτουργούν σε έναν εκπαιδευτικό χώρο, άρτια διαμορφωμένο,πλησίον του κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για την εκμάθηση της γλώσσας κάνοντας την αίτηση σας.
Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας:


Να μας στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε περνώντας από τα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Νίκαια), στα τηλέφωνα: 210 4967757, 210 4179797 Fax: 210 4944564 που λειτουργούν 9:00-21:00 καθημερινά.

itali
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Actionart) και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων λειτουργούν κοινωνικά σεμινάρια Ιταλικής Γλώσσας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ενήλικες που είναι μέλη και φίλοι του Ομίλου μας.
Καλύπτει όλα τα επίπεδα ,από εντελώς αρχάριους έως και επίπεδο Γ1.
Το μάθημα γίνεται με βάση την επικοινωνιακή μέθοδο διδασκαλίας και εκτός από τη
γραμματική,δίδεται έμφαση στον προφορικό και γραπτό λόγο ώστε οι μαθητές να είναι
σε θέση να επικοινωνήσουν στα Ιταλικά με άνεση. Γίνεται χρήση αυθεντικού ακουστικού υλικού από την Ιταλική γλώσσα καθώς και άλλων οπτικοακουστικών μέσων διδασκαλίας.

Τα μαθήματα Ιταλικών θα πραγματοποιηθούν από την κα Βένια Μύταρη ενεργό μέλος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων , απόφοιτη του
Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ. και κατόχος Μεταπτυχιακού
Διπλώματος (MASTER) στη Μετάφραση- Μεταφρασεολογία του Καποδιστριακού
Πανεπιστημίου Αθηνών. Η κα Μύταρη διαθέτει πολυετή πείρα στην διδασκαλία της
Ιταλικής γλώσσας σε ενήλικες ,τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα,
είναι εξετάστρια του Υπουργείου Παιδείας και έχει ζήσει και εργαστεί στην Ιταλία.
Τα καινούρια τμήματα για τα σεμινάρια ξεκινάνε μέσα Σεπτεμβρίου. Θα πραγματοποιούνται σε έναν εκπαιδευτικό χώρο,άρτια διαμορφωμένο που βρίσκετε πλησίον του κρατικού νοσοκομείου της Νίκαιας.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για την εκμάθηση της γλώσσας κάνοντας την αίτηση σας.
Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας:


Είτε περνώντας από τα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Νίκαια), στα τηλέφωνα: 210 4967757, 210 4179797 Fax: 210 4944564.

rus
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Actionart) - Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων λειτουργούν κοινωνικά σεμινάρια Ρώσικης Γλώσσας.
Τα σεμινάρια καλύπτουν όλα τα επίπεδα αρχαρίους, αλλά και προχωρημένους.

Θα πραγματοποιούνται σε έναν εκπαιδευτικό χώρο ,άρτια διαμορφωμένο που βρίσκετε πλησίον του κρατικού νοσοκομείου της Νίκαιας.
Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για την εκμάθηση της γλώσσας κάνοντας την αίτηση σας. Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας:


Να μας στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε περνώντας από τα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1– Νίκαια), στα τηλέφωνα: 210 4967757, 210 4179797 Fax: 210 4944564 που λειτουργούν 9:00-21:00 καθημερινά.

TURK
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ


Στα πλαίσια των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Actionart) - Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων λειτουργούν κοινωνικά σεμινάρια Τουρκικής Γλώσσας

Η διδάκτωρ του τμήματος και ενεργό μέλος του Ομίλου μας Ηλέκτρα Καλογήρου ,είναι απόφοιτη του τμήματος Τουρκικών σπουδών του Ε.Κ.Π.Α. από το 2010.Τα 5 τελευταία χρόνια διδάσκει στον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε τμήματα ενηλίκων. Ο στόχος των σεμιναρίων της τουρκικής γλώσσας είναι η προετοιμασία των μελών και φίλων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, για τις εξετάσεις που διεξάγονται κάθε Ιανουάριο και Ιούνιο από το πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης. Η ύλη καλύπτεται μέσω των βιβλίων istanbul που θεωρούνται τα καλύτερα στην αγορά αυτή τη στιγμή. Η επιτυχία στις εξετάσεις κάθε χρόνο είναι πολύ μεγάλη.
Όσον αφορά την ίδια τη γλώσσα τα τούρκικα θα έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση στο άμεσο μέλλον,διότι όλο και περισσότερες θέσεις εργασίας ανοίγουν στη γείτονα χώρα, αλλά και πολλές ελληνικές επιχειρήσεις επεκτείνονται στην Τουρκία και το αντίστροφο.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τα Γραφεία του Ομίλου μας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων - Club for UNESCO of Piraeus and Islands
"building peace in the minds of people"

Πέτρου Ράλλη 210 & Θησέως 1, Νίκαια
Τηλ: +30 210 4967 757
        +30 210 4979 797

Fax: +30 210 4944 564
Web site: www.unescopireas.gr
Email: info@unescopireas.gr

ΔΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ

Λιμάνι Αλληλεγγύης Πειραιάς
Διεύθυνση: Ακτή Ποσειδώνος 2-4
(Πύργος Πειραιά, 1ος Όροφος)

Τηλ. 216 800 3076-77, 694 086 1819

Κύκλος Ανθρωπιάς Νίκαια
Α. Ι. Ρέντης 
Διεύθυνση: Κοτυώρων 35 (2ος Όροφος)
Τηλ. 213 0298 396, 216 8001 357-58, 694 0202 385

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΝ ISO 9001

ΑΡΙΘ. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ: DE-30550908

log2

Top
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…