Η επίσημη προβολή της πρώτης φιλοζωικής ταινίας μεγάλου μήκους με τίτλο Re-Action, υπό την Αιγίδα της UNESCO Πειραιώς & Νήσων

Η επίσημη προβολή της πρώτης φιλοζωικής, μη εμπορικής ταινίας μεγάλου μήκους με τίτλοRe-Actionθα πραγματοποιηθείτη Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 & ώρα 12:30 στο κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ στην Αθήνα, παρουσία ηθοποιών, συντελεστών και επίσημων προσκεκλημένων. Η ταινία τελεί υπό την Αιγίδα της UNESCO Πειραιώς & Νήσων, της  Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας ΠΦΠΟ, του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας ‘’Χατζηπατέρειο’’ & των Σκύλων Οδηγών Ελλάδος.

Χωρίς τίτλοH ταινία Re-Actionαποτελεί μία συλλογική και αφιλοκερδή εργασία δεκάδων καταξιωμένων συντελεστών της οποίας το σενάριο υπογράφουν οι Αρτέμης Σαμοθράκης και Αλέξανδρος Κατσάρης και τη σκηνοθεσία ο Αρτέμης Σαμοθράκης.

Το σλόγκαν της ταινίας είναι ‘’ δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη ζωή ‘’ !

Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι η Τάνια Τρύπη και ο Ντίνος Καρύδης.

Συμμετέχουν οι: Γιάννα Ζιάννη,Γρηγορία Αυγερινοπούλου,Θοδωρής Ανθόπουλος, Γιάννης Φραγκίσκος, Δημήτρης Παπαδάκης, Βησσαρίων Τσιώνας, Χρήστος Καρνάκης, Τίφανυ Δανιήλ, Τζένη Καζάκου, Αντρέας Σταματόπουλοςκαι η σκυλίτσα Ρόξυ.

Χωρίς τίτHJλο

Ως guests συμμετέχουν οι: Άννα Αδριανού, ΤζόυςΕυείδη, Άννα Κουρή, Γιώργος Μαυρίδης, Δημήτρης Μιλιόγλουκαι οι Ηλίας Μαραβέγιας, Άννα Νικολαίδη, ΝίκοςΠαρτσώλης, Φωτεινή Πετρόγιαννη,JoyΚουμεντάκου.

Στην εκδήλωση της παρουσίας της ταινίας, θα πραγματοποιηθεί η απονομή των βραβείων του Πανελλήνιου Παιδικού διαγωνισμού ζωγραφικής της ΠΦΠΟ καθώς και ομιλία από τους εκπροσώπους των τεσσάρων μεγάλων φορέων στήριξης της ταινίας.

Μετά τη προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει cocktail. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΔΑΝΑΟΣ – Λ. Κηφισίας 109  / Μετρό Πανόρμου – Ώρα προσέλευσης 12:30 .