ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

LOGOTYPOactionart

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

  ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ


Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων πραγματοποιεί νέα κοινωνικά σεμινάρια εκμάθησης Ισπανικής Γλώσσας για τα μέλη και τους φίλους του.

Θα δημιουργηθούν τμήματα αρχαρίων αλλά και προχωρημένων για τους φίλους που έχουν αφήσει τα ισπανικά και θέλουν να τα αρχίσουν ξανά:

Δίνεται έμφαση στον προφορικό λόγο του μαθητή από τα πρώτα μαθήματα. Χρησιμοποιείται οπτικοακουστικό υλικό (μουσική – βραδιές σινεμά), κατανόηση κειμένων, διάλογοι της καθημερινότητας.

Στο τέλος της διδακτικής χρονιάς υπάρχει η δυνατότητα εξετάσεων στον επίσημο φορέα της ισπανικής γλώσσας. (Instituto Cervantes) ή στο Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ). Επίσης χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Η διδάσκουσα Αγγελική Πανταλού έχει πολυετή πείρα στην διδασκαλία και συνεργάζεται με τον όμιλο τα τελευταία 5 χρόνια. Σε αυτό το διάστημα οι μαθητές της έχουν επιτυχία 100% στην απόκτηση των διπλωμάτων. Είναι κάτοχος όλων των διπλωμάτων της ισπανικής γλώσσας κι έχει εξειδικευτεί στην εκπαίδευση καθηγητών για μαθήματα ενηλίκων στην Γρανάδα της Ισπανίας. Παράλληλα είναι τελειόφοιτη της σχολής «Ισπανική γλώσσα και πολιτισμός» του Ανοιχτού Πανεπιστημίου.
Κατά την διάρκεια της χρονιάς και αν υπάρχει συμμετοχή η καθηγήτρια διοργανώνει ταξίδι στην Ισπανία με σκοπό την γνωριμία της ισπανόφωνης κουλτούρας.

Ανάλογα με τις ανάγκες και το επίπεδο των μαθητών, θα σχηματιστούν τμήματα κατά το δυνατόν ομοιογενή με μία μικρή οικονομική συμμετοχή. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν αρχές Οκτώβρη.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται σε έναν εκπαιδευτικό χώρο, άρτια διαμορφωμένο που βρίσκεται πλησίον του κρατικού νοσοκομείου της Νίκαιας.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για την εκμάθηση της γλώσσας κάνοντας την αίτηση σας. Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας:
http://www.unescopireas.gr/mathimata/, ή να μας στείλετε e-mail στο unescop@otenet.gr, είτε περνώντας από τα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Περιβολάκι – Νίκαια), στα τηλέφωνα: 210 4967757, 210 4179797_Fax: 210 4944564.