ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων διοργανώνει Αποκριάτικες Γιορτές – Πάρτυ Μασκέ για τους μικρούς και μεγάλους του φίλους, στις Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας που έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με τους Δήμους Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη, Κερατσινίου – Δραπετσώνας-Περάματος και Πειραιά.

Οι γιορτές θα πραγματοποιηθούν τις εξής μέρες και ώρες:  Τρίτη 1 Μαρτίου 2016, στις 19:00 Δομές αντιμετώπισης της Φτώχειας Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη » Κύκλος Ανθρωπιάς», Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016, στις 18:00 Δομές αντιμετώπισης της φτώχειας Κερατσινίου «Κύκλος Δράσης» και στις 19:00 Δομές αντιμετώπισης της Φτώχειας Πειραιά «Λιμάνι Αλληλεγγύης»

Οι γιορτές θα περιλαμβάνουν διαδραστικά παιχνίδια, μουσική και χορό. Επίσης, θα στηθεί με την εθελοντική συμμετοχή των ωφελουμένων μπουφές με παραδοσιακά γλυκίσματα και αλμυρές δημιουργίες για τους μικρούς μας φίλους. Στα πλαίσια της λειτουργίας της Τράπεζας Χρόνου θα πραγματοποιηθεί Bazaar ανταλλαγής ρούχων, παπουτσιών και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης.

Τη Γιορτή στηρίζουν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών  Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας»,με χρηματοδότηση από κρατικούς πόρουςΚΕΡΤΑΣΙΝΙΑΠΟΚΡΙΕς νικαια2015 πειραιας2016.