ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΑΪΟΥ 2015: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ – ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΣΑΠ

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και η Διεύθυνση Αθλητισμού του Ομίλου σας προσκαλούν την Παρασκευή 15 Μαΐου και ώρα 14:00, στις Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη (Κοτυώρων 35), σε μία σπουδαία εκδήλωση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Οικογένειας, με τον εορτασμό να αντανακλά τη σπουδαιότητα της οικογένειας ως βασικό κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας.

Με αφορμή αυτήν την τόσο σημαντική μέρα που πρέπει να περάσει το μήνυμα της αξίας των οικογενειακών δεσμών και σχέσεων ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) θα προσφέρει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης 120L ελαιόλαδο, τα οποία χρειάζονται άμεσα σε συνανθρώπους μας. Ο ΠΣΑΠ προβαίνει σε αυτήν την ενέργεια, στο πλαίσιο του κοινωνικού του έργου στο οποίο εντάσσονται δράσεις, για την αρωγή σε πρόσωπα και φορείς, που αποδεδειγμένα χρειάζονται την υποστήριξη του.

Στο χώρο των Δομών θα παρευρεθούν μέλη του ΠΣΑΠ έτσι ώστε να κάνουν την παράδοση του λαδιού, παρουσία του Προέδρου του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννη Μαρωνίτη, του Διευθυντή Αθλητισμού του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Γ. Γραμματέα Βετεράνων Ολυμπιακού κ. Αντώνη Γλύκα, αλλά και συνανθρώπων μας που ενισχύονται από τις Δομές.