ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΤΗΣΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ – ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΕΝΝΑ – STAR SPORT CLUB
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΤΗΣΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΜΕ ΑΓΑΠΗ»

afisa

Ο δεύτερος ετήσιος μεγάλος Ποδοσφαιρικός Αγώνας της Ομάδας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων “Club for UNESCO Pir. – Star Sport Club” και του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ για τη στήριξη της Γραμμής «Με Αγάπη» της Μαρί Κυριακού, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Απριλίου 2015 (των Βαΐων) και ώρα 12:00 στο Αθλητικό Σπίτι του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων “Star Sport Club” στη Βούλα (Αλκυονίδων 4, Α’ Πλαζ Βούλας – Τέρμα Τραμ Βούλας).

Πρόκειται για μια ημέρα αλληλεγγύης, γιορτής, χαράς και προσφοράς, από τους θεατές που με τα τηλεφωνήματά τους θα ενισχύσουν τη Γραμμή «Με Αγάπη» του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, για τα Ιδρύματα τα οποία και στηρίζει, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν για το ευρύ Δίκτυο Αλληλεγγύης, τις μόνιμες Κοινωνικές Δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας που έχει δημιουργήσει ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τους δήμους Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Πειραιά, Κορινθίων καθώς και Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Περάματος αλλά και για την ενημέρωσή τους σχετικά με τη δράση της λειτουργίας της Τράπεζας Χρόνου στα 5 Σπίτια Αγάπης. Για το σκοπό αυτό θα αγωνιστούν μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου καθώς και σπουδαίοι Καλλιτέχνες και Δημοσιογράφοι. Το εναρκτήριο λάκτισμα θα δοθεί από τον Πρόεδρο του Ομίλου του για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννη Μαρωνίτη και το Διευθυντή Αθλητισμού του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Γενικό Γραμματέα των Βετεράνων Ολυμπιακού κ. Αντώνη Γλύκα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία από τις 10:30, να παρακολουθήσουν παράλληλα Πολιτιστικά δρώμενα ποικίλου ενδιαφέροντος. Στα πλαίσια της μεγάλης αυτής γιορτής, θα λειτουργεί Ομαδική Έκθεση Εικαστικών μελών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με την Ένωση Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» την οποία και θα επιμεληθεί ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Στυλιανός Μαρούλης. Στις 11:30 θα παρουσιασθεί εκπληκτικό Χορευτικό πρόγραμμα με το Συγκρότημα Παραδοσιακών Χορών του Συλλόγου Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος» με Χοροδιδάσκαλο την κ. Σοφία Σαββίδου, το εξαιρετικό Χορευτικό Συγκρότημα από τη Γεωργία “Patara Emigrantebi” με Χοροδιδάσκαλο τον κ. Otari Leverashvili ενώ θα ακολουθήσει Παρουσίαση Παραδοσιακού Ανατολίτικου Χορού από την Επαγγελματική Χορευτική Ομάδα του Εξειδικευμένου Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού «Gadala» – Χορογράφος – Χοροδιδάσκαλος κ. Gadala Φωτεινή. Guest star η Contralto κ. Halina Hart.

Αλμυρές και γλυκές γεύσεις θα προσφέρουν οι Chefs, Διευθυντές Γαστρονομίας και Υπεύθυνοι Δράσεων Επισιτισμού στις Μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Κωνσταντίνος Μουζάκης και κ. Ηλίας Ιωσηφέλης.

• Ώρα προσέλευσης: 10.30
• Παρουσίαση Παραδοσιακών Χορών: 11:30
• Ώρα έναρξης Αγώνα: 12.00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ο Αγώνας θα στηριχθεί από τους εργαζόμενους του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας», στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.