«Σ’ ΑΓΑΠΩ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Σ’ ΑΓΑΠΩ»
ΡΕΣΙΤΑΛ ΦΩΝΗΣ – ΠΙΑΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΙΦΩΝΟ VIVIAN DAGLAS
ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΑΝΙΣΤΑ ΣΠΥΡΟ ΧΟΛΕΒΑ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Στο Ανοιχτό Θέατρο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι θα φιλοξενηθεί το Ρεσιτάλ Φωνής – Πιάνου με τίτλο «Σ’ αγαπώ» με την Υψίφωνο κα Vivian Daglas και τον Πιανίστα κ. Σπύρο Χολέβα που διοργανώνει ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στα πλαίσα της Τράπεζας Χρόνου και είναι αφιερωμένο στις Μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας την Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014 και ώρα 20:30.

 

Vivian Χολέβας Πρ2

«Το Ρεσιτάλ Φωνής – Πιάνου θα πραγματοποιηθεί για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής με την βελούδινη φωνή της Υψιφώνου Vivian Daglas και τον Πιανίστα κ. Σπύρο Χολέβα που θα μας ταξιδέψουν σε συνθέσεις των μεγάλων δημιουργών Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Nicola Piovani καθώς και του Giovanni «Nino» Rota. Σας περιμένουμε!» τόνισε σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης.

 

Το Ρεσιτάλ Φωνής – Πιάνου θα στηρίξουν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

 logo epanad

logo domes

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Χάρτης:

 

 Χάρτης ΘέατροΑΒ